Pareri

„Meliţia” a lovit din nou la Galaţi! Acum riscă să fie daţi afară!

Scenele în care Poliţia Română îşi etalează indiferenţa se înmulţesc în ultima vreme. Personal cred că motivul acestui fenomen e pregătirea slabă a agenţilor sau pur şi simplu indiferenţa lor în calitate de indivizi puşi pe funcţii greşite.

O fată de 14 ani, plină de sânge, a fost văzută pe o stradă din Galați. Polițiștii au fost filmați în timp ce o privesc din mașină, fără să coboare să o ajute. Potrivit martorilor, agenții au sunat la 112 la insistențele trecătorilor. Ulterior, când a fost adusă la spital, a fost operată.

Doamna poliţistă, probabil nu la fel de „curajoasă” ca jandarmeriţa de la Vatra Dornei, nici nu s-a sinchisit să coboare din maşină, pe deasupra fiind şi extrem de pasivă la vederea situaţiei fetei ce stătea pe trotuar. Cu girofarul în funcţiune, poliţiştii priveau ca berbecii la ţarc şi habar nu aveau ce să facă. Câţiva trecători interogau fata (în loc să facă poliţiştii acest lucru) şi insistau către cei doi agenţi din maşina aflată la 2 metri să sune la 112 pentru a chema urgent o ambulanţă.

Cei doi agenţi nici nu s-au sinchisit să coboare din maşină şi să o întrebe pe fată ce s-a întâmplat. Plină de sânge, minora de 14 ani ar fi putut fi violată, tăiată, atacată, abuzată sau lovită de vreun infractor dar nu asta i-a interesat pe ei. Probabil că dacă ar fi fost măcar sănătoşi la cap lăsând deoparte meseria de poliţist pe care n-o merită, ăştia doi o aşezau în maşină şi mergeau urgent la cel mai apropiat spital. Dar ăştia au renunţat demult timp la motto-ul instituţiei, „Siguranţă şi Încredere” demonstrând asta prin pasivitatea cu care au abordat situaţia.

Mă gândesc că dacă era vreo băbuţă cu pătrunjel de vânzare pe trotuar ar fi coborât de urgenţă şi ar fi folosit forţa pentru a încătuşa „infractoarea”, în cazul de faţă, minora n-a prezentat interes şi n-au dorit să o transporte personal la spital pentru că ar fi murdărit bancheta din spate şi nu merita.

Josnic! Să vezi cetăţeni simpli cum sunt interesaţi de problema minorei în timp ce agenţii de poliţie o tratează cu indiferenţă. Păi nu bine le zice prietenul meu, ăstora? Ăştia-s „Meliţia” şi atât.

Pe de altă parte, intră în scena şi un „Bivol” care este fix Directorul adjunct de la Protecția Copilului Galați. Ne povesteşte Ana Maria despre acest specimen pus pe o funcţie greşită competenţelor animalului.

” „Copila a fost la prietenul ei, pe care îl are de o lună, iar actul sexual a fost consimțit” – Ciprian Groza, Directorul adjunct de la Protecția Copilului Galați (are și cont de facebook, și multe poze cu copii)
Ia spune-ne Cipriane, cum e cu sexul consimțit cu un minor? Așa ai fi zis și de copilul tău dacă-ți venea la ușă plin de sânge?
Hai să-ți dau ceva de citit în pauza de cafea, că știu cât ești de ocupat să-ți păstrezi silueta. Uite, îți pun linkul mai jos. Sunt sigură că știi să citești.

https://lege5.ro/Gratuit/gezdmnrzgi/infractiuni-contra-libertatii-si-integritatii-sexuale-codul-penal?dp=gqytsojuhayda&fbclid=IwAR1nww_C4SfLFsuhghyYef4re9ijHbaqBtPN3ZzhkZxO1uKHqvI5lQy3byw

Deci ăsta a dat liber minorei la act sexual, unul cu care minora de 14 ani a fost de acord. Băi, cineva nu-i sănătos defel! Să fii idiot şi să mai şi afirmi tu însuţi asta, e parcă prea de tot!