Pareri

Ce au in comun prostitutia si bulionul? Politicieni, functionari si militieni bacauani!

Fix cum e in titlu ne spun prin comunicatele lor cei de la DIICOT. Tot astia de la DIICOT n-au mai prelungit si asa banalele arestari la domiciliu instaurate la momentul in care i-au prins pe astia cu mana pe sub fustele minorelor gasite acolo. Unde acolo? Ati si uitat? Nu-i asa ca asta s-a dorit? Va aduc aminte eu, fix intr-o hala aflata la 200 metri de Politia Judeteana Bacau.

Martorii declarau atunci ca pana si gheata se aducea cu masinile politiei ce foloseau girofarul. Sa fii ofiter SAS al melitiei romane si sa fii bagat in asa „afaceri” e mare smecherie, adica un fel de 112 la care nu apelezi decat dimineata dupa rasaritul soarelui, sa nu deranjezi orgiile despre care DIICOT scrie in dosar.

Chestiile faine de la hala de bulion sunt cele in care toti baietii prinsi cu ocaua mica sunt bine mersi acasa, le rad in nas astora care se fac ca incearca a-i „inchide” pentru vreo infractiune penala. Probabil ca beau un gin tonic cu gheata si isi fac planuri pentru viitorul luminos in vreo functie pe frecventa politica.

Apostol, avocatul ofiterului Ardeleanu mentioneaza ca „nu s-a finalizat ancheta si inca se administreaza probe la dosar”. Bai esti prost? Care dosar? Baietii is acasa! Dupa 4 luni mai administrezi probe? Probabil ca si bulionul s-a acrit prin hala daramite probele de care vorbesc astia.

DIICOT pare ca se fac a pedepsi orgiile de acolo, noi intre timp uitam si ei isi pot deschide/redeschide o alta „afacere” in alta parte. Din toata tarasenia, fetele alea ademenite au iesit sifonate sau probabil ca politicienii si functionarii au fost destul de „generosi”.

Si uite asa se mai incheie un capitol legat de „Siguranta si incredere”, motto-ul astora de judeca fiecare caz in parte in functie de „butoanele apasate”. Din punctul meu de vedere, mars.