Sport

Sportivii clubului Hikaru, rezultate de exceptie la Londra!

Ne dorim mereu ca sportul sa fie rampa tinerilor care vor sa confirme ambitiile acestora si ne plangem ca nu avem baze sportive pe masura orasului Bacau, nu avem sau mai bine zis nu mai avem sport de performanta pentru ca administratiile ultimilor ani n-au ales sa mai investeasca in sport.

In cazul asta, cativa sportivi dedicati si pentru care sportul e insasi viata lor au luat in maini fraiele unor cluburi cu ramuri sportive deosebite fara a se gandi la castigul financiar. Acesti oameni pasionati de sport au adus rezultate extraordinare despre care din pacate se scrie foarte rar in presa locala si tot din pacate nu se premiaza prin sedintele Consiliului Local cu mare fast asa cum am vazut ieri.

In perioada 24-28 iulie, clubul sportiv Hikaru Bacau a participat la Campionatul Mondial de Karate Isshinryu din Londra, cu un număr de 9 sportivi. La aceasta ediție organizata pentru prima data in Europa, au concurat peste 400 de sportivi din România, Danemarca, America, Suedia, Chile, India, Italia, Anglia.

Sportivii clubului Hikaru, condus de Sensei Mazilu Diana Andreea, au paticipat la probele de Kata, Kata cu arme, Kata sincron și Kumite dar și la titlul de Grand Champion, obținând următoarele rezultate:

1. Catalani Luis – campion mondial la Kata, titlul de Grand Champion (cat. de vârsta 10 – ani) și medaliat cu bronz la Kumite

2. Patrascan Madalina – campioană mondiala la Kumite, vicecampioana mondiala la Kata sincron și vicecampioana la Kata

3. Bortoc Maria- campioană mondiala la Kata și vicecampioana mondiala la Kumite

4. Enache Alexandru- campion mondial la Kumite

5. Nastasa Danuț- campion mondial la Kumite și medaliat cu bronz la Kata

6. Mazilu Andrei- vicecampion mondial la Kata Sincron, medaliat cu bronz la Kata și medaliat cu bronz la Kata Kobudo

7. Mazilu Elena- vicecampioană mondială la Kata 8. Mazilu Andreea- vicecampioană mondiala la Kata Sincorn

Felicitari din partea noastra si la mai multe reusite pe plan sportiv!

One thought on “Sportivii clubului Hikaru, rezultate de exceptie la Londra!

Comments are closed.