Local

Sef nou la ISUJ Bacau!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Mr. Constantin Ene” Bacău are un nou comandant, după ce colonelul Ion Mihalache a ieșit la pensie. Este vorba despre locotentent-colonelul Ovidiu Cărășel, care va fi instalat oficial în funcție mâine, în cadrul unei festivități la care va participa generalul de brigadă Dan Paul Amandi, inspectorul general al IGSU.

“Mâine, 02 august, începând cu ora 12:00, la sediul ISUJ Bacău, din strada Milcov, nr. 49, va avea avea loc ceremonialul militar de predare – primire a comenzii unității, cu ocazia trecerii în rezervă, cu drept la pensie, a domnului colonel Ioan Mihalache – inspector șef.

La această activitate va fi prezent domnul general de brigadă Dan Paul Iamandi – inspector general al IGSU, precum și reprezentanți ai instituțiilor locale”, se arată într-o informare a ISU Bacău.

Lt. Col. Ovidiu Cărășel are 43 de ani și este tot din Onești, ca și fostul șef al ISU Bacău, Ion Mihalache.

Noul comandant al ISU Bacău este căsătorit și are 2 copii, doi băieți, unul de 14 ani și celălalt de 7 ani.

Lt. Col. Ovidiu Cărășel a absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” de la București, în 1999. “De când muncesc, o fac numai la pompieri”, ne-a spus noul șef al ISU Bacău, care a ocupat de –a lungul timpului diferite poziții în structurile ISU (de intervenție, de prevenire, la centrul operațional, etc.).