Diverse

Gafa de proportie a baietilor ce filmeaza sedintele CL. Clipul video ce face senzatie!

N-ati vazut probabil nicio sedinta a CL Bacau sau poate ca prea putine pentru a va putea forma o opinie despre tambalaul care se naste acolo cand apare „Bufnita”, „Reptila”, „Dancila de Bacau”, „Epula”, „Ciocanitoarea Woody” si altele.

Nu intelegeti despre ce am scris mai sus? Nicidecum nu-i un pamflet facut de vreun rautacios din opozitie si nici termeni de gradina zoologica ci doar exprimarea alora de filmeaza pentru Primaria Bacau si pun clipurile pe canalul de youtube al institutiei.

Ori au uitat microfonul deschis ori au vrut sa devina vedete, habar n-avem. E sigura doar gafa monumentala pe care au facut-o baietii si in urma careia bacauanii se amuza de ieri in continuu. Nu stiu daca baietii isi mai primesc banii pe luna trecuta sau au fost deja concediati insa clipul va ramane in istoria administratiei Piti care e formata poate din prea multe capitole de idiotenie.

Daca vreti sa stiti cine-s personajele de mai sus e simplu, vizionati clipul in format rezumat prelucrat de Radio Easy si Ferma Politica. Mare grija sa nu va prapaditi de ras! 🙂