Comunicat de presa, Pareri

ThermoEnergy o da de gard! Doar 324 de consumatori vor fi afectati de lipsa apei calde!

Dupa ce au transmis un comunicat in care se preciza ca toti consumatorii vor fi afectati de reviziile din luna august si vor ramane fara apa calda, Themoenergy a transmis astazi un comunicat de presa in care a precizat ca doar 324 de consumatori sunt afectati.

Comunicatele de presa ale astora probabil ca sunt date din sufragerie ajutati de un simplu click pe mouse, de neexplicat eroarea strecurata in care anunti ca Bacaul ramane fara apa in luna august. Ei uite ca veni si vestea buna:

Revenim la comunicatul din data de 30.07.2019, cu privire la sistarea furnizarii apei calde in perioada 01.08.2019 31.08.2019 pentru consumatorii arondati centralelelor termice, cu urmatoarele precizari:
CT 2 Miorita furnizeaza apa calda pentru 93 consumatori din zona Stefan cel Mare, Iosif Cocea, Logofat Tautu, 22 Decembrie, Mioritei.
CT 3 Miorita furnizeaza apa calda pentru 98 consumatori din zona Bucium, Prieteniei, Iosif Cocea, Logofat Tautu, Mioritei.

CT Bistrita furnizeaza apa calda pentru 26 consumatori din zona Luminii, Marasesti.
CT 3/5 fumizeaza apa calda pentru 27 de consumatori din zona Mihai Viteazu, 9 Mai, Erou Gh. Rusu.
CT Prefectura furnizcaza apa calda pentru 18 de consumatori din zona Vasile Alecsandri, Ionita Sandu Sturza, Razboieni.
C-T Pare—furnizeaza—apa—ealda—pentru -62 –de- consumatori—dirr—zona—Razboieni-,–Parcuhi,
Marasesti.

Total consumatori afectati de sistare: 324.
Deasemenea va informam ca toti ceilalti consumatori, in numar de 14 800, racordati la SACET vor beneficia de apa calda in regim normal.

Comunicat de presa