Pareri

ThermoEnergy ne lasa fara apa calda o luna zile! Ca sa vada si romanii intorsi acasa in vacanta!

N-ati avut parte de avarii in ultia perioada? E bine. Aveti facturi prea mari la apa calda? Si mai bine! De maine ramaneti si cu bani mai multi in buzunar si mai nespalati ca niciodata. Se apuca meseriasii de la ThermoEnergy de „imbunatatit” serviciile si pentru asta va trebui sa suportati jegul o luna de zile. Sau eventual sa reinventati spalatul la cadita cu apa incalzita la oala asezata cuminte pe aragaz.

Aveti rude plecate in strainatate si care se intorc in vacanta zilele astea? Excelent! Sa vada si ei cum e cu spalatul la lighean prin Romania anului 2019 si sa mai uite de calitatea vietii existenta prin locurile unde muncesc.

Mai e o varianta ca bacauanii sa nu ramana nespalati, anume, luam cu asalt piscinele din oras unde putem imbina utilul cu placutul. Parca si vad profitul urias facut de afaceristii cu piscine in comuna Bacau.

Nu zic ca nu e bine sa modernizezi reteaua si asa praf, dar lasand fara apa calda un oras timp de o luna zile in plina vara caniculara? Nu stiu tehnic cum se putea rezolva asta dar a lasa in mijlocul verii populatia fara apa calda mi se pare o prostie in urma careia baietii buni mai baga niste bani frumosi in buzunar, ca doar lucrarile astea se fac pe bani frumosi.

Comunicatul ThermoEnergy”

Thermoenergy Group SA Bacau va anunta ca in perioada 01.08.2019-30.08.2019 se va sista furnizarea de apa calda pentru cetatenii arondati la centralele de cartier pentru executia lucrarilor anuale de revizie planificate”

Ne cerem scuze pe aceasta cale tuturor consumatorilor afectati de disconfortul creat si va asiguram ca odata cu finalizarea lucrarilor mentionate calitatea serviciilor furnizate vor fi net imbunatatite”

Luati cu jeg, luati cu lamaie, luati cu orice dar nu cu civilizatia in care traiesc europenii…