Pareri

Angajatele SJB incearca sa bage gunoiul sub pres?

Prietenii Urban Bacau trimit zilnic diferite fotografii de prin locatiile pe unde ii duc treburile zilnice si noi incercam sa le postam pe cele care le consideram de interes. Le multumim si pe aceasta cale pentru acest lucru si ii invitam sa o faca si mai des pentru a arata realitatea asa cum se vede fara a o trece prin „politicul” gazetaresc al „presei locale”.

Astazi am primit la un moment dat de la un pacient aflat la Boli Infectioase al SJB niste fotografii si un clip video scurt in care se vedea lipsa solutiei pentru dezinfectare, peretii scorojiti si toaletele incuiate de angajatii spitalului. Cel care ne-a trimis fotografiile ne-a mentionat ca nu ramane internat pentru ca nu vrea sa riste o boala in plus.

Intr-un comentariu, o asistenta de la SJU, privind la un alt „film” se pare ne mentioneaza si ne „cearta” in acelasi timp pentru informatiile eronate si ne spune ca s-a promis renovarea sectiei in toamna. Incredibil!

Deci, in loc sa explice cum de problemele prezentate de un pacient cu dovada pozelor si a clipului video exista in sectie, duduia incearca sa-si inchipuie ca-i Veorica la intalnirea de vineri de pe aleile golite de pacienti cu tartorii judetului si aproape ca ne da si niste cifre cu banii alocati.

Alo! Tanti! Vedem niste probleme, lipsa solutiei dezinfectant, pereti scorojiti si toalete incuiate probabil de teama furtului hartiei igienice! Sa ne lasati cu promisiunile pentru viitorul indepartat ca pacientii vin ASTAZI acolo si nu dupa „RENOVARE”. Exista un risc si angajatele se preocupa de comentarii care vor sa „indulceasca” neregulile. Plus ca astazi am primit niste cereri de prietenie noi si cateva „folow-uri” de la asistente SJB. Sa fiu atat de interesant? 🙂