Pareri

19 locuri noi de parcare, 100 kg de vopsea si incasari record!

SSPM-ul au dat cu vopsea de aproape un miliard prin parcarile cu plata existente deja. Cam asta ar fi fost stirea realista in loc de cea care ne informeaza ca incasarile din parcarile cu plata s-au dublat.

Nenea Zaharia a dat „nastere” la 19 locuri noi de parcare in municipiul Bacau pentru care a incasat dublul sumei stranse in decembrie 2018. Adica vreo 90.000 lei doar in luna iunie 2019. Cu banii astia stransi intr-o singura luna ar putea da „nastere” altor locuri de parcare, cu plata sa fie ele ca n-i bai, dar astia pare sa stranga banii pentru alte gauri facute in buget sau poate ca pentru niste bazaconii marca Piti.

In prima jumatate a anului 2019 astia au incasat 320.000 lei, adica banii care ar fi trebuit cel putin in prima faza reinvestiti in amenajarea altor parcari. Ce a facut Primaria pentru astia 320.000 lei in primele 6 luni? I-a pus pe baietii de la „departamentul Vopsitorie” al SSPM-ului sa traga niste dungi, fie ele si peste gropi, cratere si damburi. Pe timpul iernii si cand zapada a fost prea indestulatoare, clientii si-au deszapezit singuri locul de parcare dorit si platit catre Primaria Bacau.

Adica practic au „investit” vreo 100 kg de vopsea de diferite culori si au „papat” peste 300.000 lei pentru acest lucru. Nu ti se acorda paza masinii parcate in aceste locuri insa vin baietii cu chitantierul pentru ca bugetul e vitregit de foamea de bani.

Ne vorbea Piti in 2016 despre 1.000 locuri de parcare dar cu siguranta a uitat despre asta si a vorbit cu baietii de la Farbe care l-au imbogatit cu vopseaua necesara „marcarii” teritoriului. Si atat! E gata cu parcarea. Sa platiti va rog cei 1,5 lei ca datul cu bidineaua n-a fost usor pentru cei de la „firma de casa” a lui Piti.

Foto: Robert Onițoiu