Pareri

Prezentarea lui Sova fara numarul de la pantofi? Eroare a „Hartiei Igienice” locale.

Ce-mi place mie prezentarea astora pesedinsti in „Hartia Igienica” bacauana, singura de folos la buda rurala, acolo unde noroiul e prezentat ca fiind asfalt.

Citesc despre invitatii adusi de partid la ceremoniile din judet, alea unde sunt „turnate” cu mare fast pe paginile desteptarii lui Bibire si incerc sa inteleg de ce le mentioneaza astora si ultimele 10 foste functii avute prin tara. Adica nu-i deajuns functia detinuta in acest moment si pupincuristii presei bacauane ni-i vor prezenta in curand cu tot cu numele scolii generale unde au invatat, cu tot cu numele bunicilor si functiile lor prin secretariatul general al PCR plus numarul de pampers schimbat la copiii lor si daca se poate si functiile sotiilor lor.

Bai, cum dracu sa-l tot prezinti pe tembelul asta de Sova ca fiind fost ministru al Transporturilor, actual deputat si alte alea daca bombalaul nu-i decat un simplu deputat ciumat? Unde dracu ai vazut ca fiind prezentat vreun politician venit pe la noi dintr-o alta tara in asa mod? Si Timmermans a avut cu siguranta mai multe functii pana sa ajunga in PE dar nu l-a prezentat nimeni cu tot cu numarul de la papuci prin presa.

In Comisia REGI a PE a trebuit un numar de vicepresedinti si s-a nimerit sa-l ia pe Prostea nostru, asta de sta numai incruntat cand vede si alta presa prin preajma decat asta a lui Bibire, fara vreun merit sau vreo realizare, doar „montat” pe hartie, pentru ca tantalaii de la Hartia Igienica sa ni-l prezinte in continuu „fost senator, actual europarlamentar si vicepresedinte al Comisiei REGI al Parlamentului European”. Nu ne spun astia si ce a fost pe timpul lui Seche?