Local

„Lumina pentru Alexandra”. Bacauanii au aprins lumanari pentru adolescenta ucisa in Caracal.

Circa 30 de bacauani s-au adunat in aceasta seara in Piata Tricolorului si au aprins lumanari pentru Alexandra, minora ucisa in Caracal. In mai multe orase din tara s-au organizat astfel de adunari in care oamenii isi arata pe de o parte compasiunea pentru familia care si-a pierdut fata si pe de alta parte furia vizavi de sistemul ticalos ce a facut posibila aceasta crima.

Am intalnit cam aceeasi oameni preocupati de viata orasului, de tot ce se intampla pe aici bun sau rau, am intalnit oameni care mi-au spus ca nu le vina sa creada in ce hal am ajuns. Oameni dezamagiti ca siguranta noastra nu e nici pe departe asigurata de institutiile statului care sunt platite sa faca acest lucru. I-am zarit pe Iulian Mititelu, Costin Iordache, Ana Groza, Camelia Lisievici, Sebastian Cernic, Emil Melinte, Aurelia Cadar si multi altii…

Bucuros am fost sa o reintalnesc pe doamna Elika Baran care mi-a spus ca a venit miscata de aceasta incredibila tragedie si cu gandul ca fata ucisa putea fi a oricaruia dintre parintii prezenti in jurul nostru.

Din pacate, scarile Prefecturii au fost din nou acoperite cu lumanarile aprinse de bacauani, ocazii din ce in ce mai dese in ultima perioada. Bacauanii ce vor sa-i aprinda o lumanare Alexandrei o poate face in continuare alaturi de poza prezenta pe scarile Prefecturii, poza ce a fost facuta prin amabilitatea doamnei Camelia Lisievici si a sotului.

Multumim celor care au raspuns prezent in aceasta seara la evenimentul creat de pagina de facebook Urban Bacau.Ro.

Imagini foto/video de la eveniment:

[supsystic-gallery id=6]