Gandul lui Balan

STS – Serviciul de Telecomunicații cu Sincope.

Dacā un Dorel vrea sā facā o glumā proastā și apeleazā 112 spunând cā a pus un dispozitiv cu explozibil în nu știu ce primārie, atunci în mai puțin de 90 de minute, meseriașii de la STS îl localizeazā cu precizie, iar zgubiliticul este rapid încātușat, riscând pe lângā amenda substanțialā și o acuzație de terorism.

În schimb dacā o minorā de numai 15 ani, disperatā și traumatizatā sunā dintr-un beci implorând ajutorul autoritāților, spunând cā o haimana jegoasā și bātrânā vrea sā o violeze, atunci meseriașii STS-ului devin subit o turmā de Dorei și nu pot localiza apelul plāpândei ființe, decât dupā 19 ore. În timpul āsta fata a fost violatā, ucisā, tranșatā, fiartā și aruncatā într-un butoi.

Acum cei de la STS ne anunțā cā vor veni cu un comunicat de presā. Mai mult ca sigur ne vor spune cā localizarea nu s-a putut face din cauza fetei, cāci îi tremurau degetuțele pe tastaturā și nu a reușit sā execute corect procedeul de triangulație.
România a devenit o țarā administratā de un stat jegos, indolent, impotent, avar și indiferent la necazul cetāțenilor sāi.
În România se moare în spitale, pe stradā, se moare oriunde, în timp ce statul se îndoapā, se îngrașā, își ține paraziții în lux pentru burți cât mai mari și cefe cât mai slinoase.

Sā vā fie rușine, jegurilor!

One thought on “STS – Serviciul de Telecomunicații cu Sincope.

  1. Pentru ca toate legile și ordonanțele date au vizat liniștea și siguranță celor aflați la putere pe când oamenii de rand au fost lăsați la voia întâmplării.

Comments are closed.