Pareri

PSD în moarte clinică. Tembelii cică „au ales” o Veorică pe post de candidat! S-a terminat!

O zi mohorâtă şi multă muncă. În prima parte. În cea de-a doua veni şi vestea bună, cel puţin în viziunea a 90% dintre românii sănătoşi la cap. Vestea e legată de PSD, dar nu de Dragnea, nu, ăla rămâne la puşcărie acolo unde merită.

Aud că PSD şi-a ales candidatul la Prezidenţiale. Eronat încă din prima secundă e faptul că PSD „a ales”. Prieteni, la PSD nu s-a ales canditatul pentru nicio funcţie în toată România. La Bacău, a ales Benea tot ce a trebuit să fie în funcţie. La fel şi la nivel naţional cu acest PSD care are impus candidatul pentru Prezidenţiale. De către cine? De către cei mai ciumaţi, grupul care conduce totul în partid şi care impun toate deciziile CeX.

Dar ce să vezi astăzi, a fost aleasă candidat la Prezidenţiale, întocmai Doamna Veorica. Asta a fost vestea bună şi pentru mine, moment în care sunt tot mai sigur că în fruntea Preşedenţiei României va ajunge un om sănătos la cap. De ce? Simplu! Nici dacă Marea Neagră n-o să mai aibă apă sărată, Dancilă-Agramata nu va câştiga vreun scrutin făcut pe meleagurile nostre. O alegere care uşurează sarcina celor din PNL şi USR-PLUS, clar.

Puteau fi 3 în cursa pentru turul doi dacă prin absurd pesedistii găseau un candidat cu ceva prestanţă în politica anului 2019, astfel, a rămas clar ca lacrima faptul că în turul doi vor fi candidaţii partidelor menţionate mai sus.

Practic, PSD a ieşit din calculele pentru Prezidenţialele din toamnă. Cum PSD-ul e format dintr-o gloată de tăntălăi, nu ar trebui să ne mirăm că ăştia au fost în stare să „fie de acord” cu propunerea Veoricăi la Prezidenţiale. Condus sau nu de Dragnea, partidul ăsta văd că-şi dă singur la picioare din ce în ce mai des. Nici nu mai văd motivul pentru care românii să mai protesteze în stradă în momentul în care ciuma roşie a ajuns o legumă, o fiinţă în moarte clinică şi care-şi dă duhul pe patul de moarte.

Băi, sincer, atât de proşti sunteţi? Băi, fix Veorica? Dumnezeule!