Pareri

CJ Bacau vrea sa dea 100.000 de euro pentru stadion nou!

Daca socotiti suta asta de mii de euro in raport cu stadioanele din liga intai macar, ati spune ca sunt doar bani pentru cele 2 porti necesare. Pe de alta parte suta asta de mii nu poate insemna decat vreun stadion printr-un catun uitat de lume si mare ne e minunea ca e chiar asa.

CJ Bacau doreste sa acorde 100.000 de euro pentru Raionul Soroca din Republica Moldova, cea cu care e infratita cu Bacaul de cativa ani in baza unui acord (cica). O fapta buna, una care denota sufletul mare pe care consilierii (in prima faza initiatorul ideii) il au vizavi de zonele sarace ale Republicii Moldova.

Proiectul „Stadion de fotbal cu tribune si acoperire artificiala a terenului cu capacitate de 1.200 de locuri in satul Rublenita din Raionul Soroca” va fi pus pe masa consilierilor maine in sedinta ce va avea loc la CJ. Ca astia 100 de mii de euro ar fi fost buni si alocandu-i vreunui proiect judetean e deja de prisos. Poate ca bacauanii, daca tot sunt infratiti cu moldovenii din Rublenita, vor putea merge si la meciurile de fotbal care se vor disputa pe acel teren.