Pareri

Pentru Hârtia Igienică, „inopinat” înseamnă şters la fund cu premeditare!

Nu-i aşa că „Inopinată” înseamnă acea vizită a unui ministru pesedist pe neaşteptate? Perfect adevărat. De fapt e posibil doar în mintea ăstora de la hârtia igienică a Bacăului care, culmea, au un album de poze fix din momentul când a ajuns Daea la Sascut.

Atât de „inopinată” a fost vizita încât doi elevi îmbrăcaţi de Răuţă în costume populare i-a întâmpinat pe oaspeţi cu pâine şi sare. Atât de „inopinată” a fost vizita încât în pozele făcute la şantierul sistemelor de irigaţii aveau astăzi şi muncitori în cadru deşi de obicei… nu-s acolo.

Atât de „inopinată” a fost vizita încât lingăii de la Bacău s-au nimerit prin Sascut când a ajuns Daea şi au prins o poză de grup. Atât de „inopinată” a fost vizita ministrului DeOaie încât o sală de clasă a fost amenajată frumos şi tabla a fost ştearsă pentru ca el, Daea, să poată scrie formula reuşitei în agricultura locală.

Vizita „inopinată” a lui Daea la Sascut nu va schimba cu nimic procentul de sub 25% obţinut la Europarlamentare, dimpotrivă.

Tare sunt curios ce va scrie „Hârtia Igienică”, despre cine va scrie „Hârtia Igienică” şi cum va scrie „Hârtia Igienică” din iunie 2020. Se strânge laţul băieţi. Laţul pupincuriştilor presei locale băcăuane. Unul care va opri robinetul de bani cu nemiluita şi prezenţa la vizitele „inopinate” ale partidului care va prelua frâiele municipiului cel puţin. La capitolul credibilitate staţi mai prost că PSD-ul pe plan local.