Pareri

Horgesti-Racatau, adica DJ 252A, poze de album sau asfaltare inceputa?

Au mai dat astia un ordin. Care astia? PSD. Care ordin? De incepere a asfaltarii. Unde? In Racatau spre Horgesti.

Eu zic ca e bine, chiar foarte bine insa ma gandesc si la drumurile pe care „incepuse” asfaltarea in campanie, cele dintre Stanisesti-Motoseni, Godovana-Padureni si altele, dar pe care nu vedem nici dupa 4 luni vreun utilaj prezent.

In zdbc.ro se anunta ca ordinul de incepere a lucrarii a fost dat saptamana trecuta si o firma din Racaciuni, Servrut Construct, castigatoarea licitatiei, va avea de asfaltat 7,5 km. Observ o poza cu Brasoveanu si viceprimarul din Horgesti plus una bucata utilaj. Si? Ati vrut sa o adaugati in albumul imens al pozelor de campanie sau cum? Astia n-au rabdare sa ajunga utilajele si muncitorii, sa se intinda vreun metru de asfalt pentru ca apoi sa anunte marea asfaltare plus poza de album.

Buimacii vor rapid poze dand din maini si explicand „minunatia” de proiect. Lipseste din poza tovarasul Benea si parca e pustiu fara el.

Hai baieti, putina cumpatare si rabdare din plin pentru a anunta astfel de proiecte incepute pe prima pagina a presei locale. Maine trec prin zona si fotografiez ce anume a ramas dupa vizita de lucru a lui Brasoveanu. Pun pariu ca #nimic?

Foto: zdbc.ro