Pareri

Cand „JegDrameria” gafeaza din nou, moare un om!

Când scriu că ăştia ar trebui trimişi doar la inundaţii şi la cărat saci de nisip pentru a crea baraje cică-s rău. Când scriu că-s javre pesediste şi slugi ale ciumei roşii, cică-s rău. Când scriu că ăştia bat oameni nevinovaţi şi gazează femei şi copii ce vor să-şi exprime opinia în stradă, cică-s rău.

Ieri a murit un om pentru că o „jegdrameriţă” de-asta care n-are ce căuta sub haina statului şi-a arătat „muşchii”. Doar că n-a dovedit să aibă şi creier. Carmen Dan i-a înzestrat cu mai multă muniţie în 2019 dar a uitat să le ofere nişte minte ăstora care au doi ani de când gafează în continuu. „Tembeliţa” din gaşca ce „supraveghea” un festival, a dat cu spray paralizant de la 10 cm fix în ochii individului ce era deja pus la pământ de doi zdrahoni fără creier. A vrut ea să demonstreze că doar în pat e femeie şi pe „câmpul de luptă” e un „animal”

„O patrulă de Jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei, cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Suceava.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona respectivă, unde l-a identificat pe bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani. Jandarmii au încercat minute bune să-l imobilizeze pe individ. La un moment dat, intervine o jandarmeriță care îi pulverizează bărbatului în față spray lacrimogen, acesta rămânând nemișcat, scrie realitateadesuceava.net.