Pareri

Au „înflorit” proiectele pesediste din campania electorală pentru europarlamentare! La propriu!

În 6 martie se anunţa semnarea contractului pentru reabilitarea drumului judeţean DJ241B Pădureni-Godovana. Durata proiectării: 3 luni! Notat 6 martie 2019 în plin avânt al campaniilor cu „muşcate” pe la Tg. Ocna şi pliante prin târgurile de la Livezi făcute de acei deputaţi legaţi de Bacău doar de cabinetul de parlamentar din clădirea SIF.

Cu doar o săptămână înaintea alegerilor din 26 mai apar în zonă 2 utilaje şi 3 muncitori care încercau să dea impresia că soarele va răsări pentru locuitorii din Filipeni. Au învârtit ăia 2 camioane de balast după care au „fript-o” pe la umbră în zilele alea călduroase. Scriam asta în articolul din.

Am mai trecut astăzi încă odată prin Filipeni şi n-am zărit ţipenie de utilaj sau muncitor care să lucreze la drumul judeţean. Au trecut 4 luni şi jumătate şi conform promisiunilor făcute-n 6 martie aici trebuia să „sfârâie” treaba. Nimic însă. Să fi fost de vină procentele obţinute de PSD în comuna Filipeni?

Să fi fost zelul Rodicăi Ambrosie unul de campanie electorală şi atât? Habar n-avem despre motivul pentru care acolo nu se lucrează deşi afişele cu „reabilitarea” sunt proptite pe toate gardurile drumului.

La un moment dat observăm un câine aşezat la marginea drumului care privea în gol. „S-o fi uitând după utilajele care nu mai vin în zonă”, glumeşte colegul meu.

Şi când credeam că totul s-a dus de râpă apare imaginea „înfloritoare” a proiectului de reabilitare. Fix în mijlocul drumului pe care s-au aruncat câteva roabe de balast. Spuneţi şi voi, nu-i aşa că avem o Românie care înfloreşte pe zi ce trece?