Comunicat de presa

Lucian Stanciu Viziteu: „Domnule Benea, 25, 12, 30 sau 27?

Baronul de Bacău, Dragoș Benea, manipulează cifrele oficiale ale Centurii Bacăului: Lucian Stanciu Viziteu— „Domnule Benea, 25, 12, 30 sau 27? Înaintea alegerilor europarlamentare, Benea inaugura Șoseaua de centură a Bacăului, după 15 ani de condus Consiliul Județean Bacău.

Singura realizare a celei mai slabe administrații pe care a cunoscut-o județul nostru”, declară deputatul USR Viziteu “În ultima vreme se discută cifrele de progres și observăm cu mirare că acestea se schimbă de la o săptămână la alta. Am trecut de la 30%, la 12% și am prezentat în conferința de presă de astăzi dovada minciunii și manipulării psd-iste”, continuă deputatul. “Au fost presiuni puse pe funcționarii CNAIR, pentru a modifica cifrele de progres.

Astfel, în luna mai am avut un procent de 25%, în iunie 12%, în prima fază, apoi a urmat demiterea șefului CNAIR. La cateva zile după demitere, avem din nou 30%, de la 12%” anunță deputatul USR. “Dar, nici acest 30% nu mai rămâne, astăzi avem 27%. După ce m-a acuzat că arunc în spațiul public informații false, domnul Benea declară deschisă loteria cifrelor de progres la Șoseaua de centură, mai rămâne să taie bilete la intrare. O asemenea bătaie de joc nu-mi amintesc să mai fi trait băcăuanii.

Pe site-ul lucianstanciuviziteu.ro aveți demontată toată această manipulare inventată de europarlamentarul Benea”, încheie Lucian Stanciu Viziteu.

Dovezi manipulare cifre oficiale – http://lucianstanciuviziteu.ro/2019/07/18/baronul-de-bacau-dragos-benea-manipuleaza-cifrele-oficiale-ale-centurii-bacaului/