Pareri

Cu sau fara gratuitatea pe tren pentru studenti, PSD pierde, Romania ramane aceeasi!

Ce nebunie anul trecut. Ce bucurie pe studentii care aflau ca pot circula cu trenul gratuit si ce tantosi se afisau astia pesedisti. Cum sa nu fie tantosi cand astia care studiau pentru a deveni viitorul tarii erau in atentia si grija partidului de guvernamant.

Opozitia a marait la un moment dat ca masura nu poate genera decat niste costuri imense care ar face o gaura in plus la buget. Si probabil ca a facut deja in momentul in care masura e pe cale sa „dispara” din programul actual de guvernare al PSD. Baietii smecheri din partidul ce distruge zi de zi tara de vreo 30 de ani au luat in calcul faptul ca protestele sunt facute intocmai de astia tineri ce isi doresc un viitor in tara lor si se foloseau de calatoria gratuita cu trenul la Bucuresti pentru a fi prezenti.

Eu nu am avut gratuitate pe vremea mea si nu m-a impiedicat sa merg acolo unde trebuie, zic asta pentru ca nu vad neaparat o problema in gratuitatea asta nici daca dispare si nici daca ramane. Problema as vedea-o la astia care incearca prin orice metoda sa incerce a impiedica dreptul la exprimare in cadrul protestelor. Au inceput cu legea care a fost modificata in asa fel incat sa poate interveni in forta daca nu se executa ordinele fortelor de ordine de a parasi strada si continua cu masura asta care spera in mintea ciumpalacilor ca va diminua numarul de participanti la mitingurile organizate in Bucuresti.

S-o creada ei. Vor merge si la proteste si la munte sau la mare daca isi doresc asta fie cu gratuitate, fie fara. Au incercat un pic sa umble la populism ieftin si au vazut ca nu au avut nimic de castigat asa ca nu pierd nimic daca retrag legea.

Hai baieti, mai ganditi ceva. Poate-poate va ies socotelile matematice de a ramane la un prag minim de 5% in cadrul alegerilor de la localele din 20-20.