Pareri

Când useriştii fac lucruri faine parcă încep să cred că se poate.

Cândva vă povesteam despre un poliţist local ce-mi spunea în timpul „scandalului” cu Dusterul distrus de mai marele şef al instituţiei că „Mochetă” îi „ruga” pe ăştia să nu-i amendeze pe cei care parchează ilegal şi mai ales pe spaţii verzi. Era tot în preajma campaniei electorale şi era nevoie de puţină „bunătate”.

Între timp băieţii de la Locală au început să-şi facă treaba şi îi „arde” pe ăştia care n-au nici loc de parcare şi nici bun simţ. Mai ales în perimetrul Parcului Cancicov acolo unde te minunezi ce a devenit spaţiul verde.

Cândva vă povesteam de nişte băieţi faini de la USR care se implică civic, acţionează în spaţiul public asemeni unui cetăţean responsabil şi luptă pentru normalitate în oraşul în care idioţenia a ajuns la rang înalt. Unul din băieţii ăştia e Silviu. Băcăuanul e „nociv” mai cu seamă şi mai nou pentru ăştia care parchează pe spaţiile verzi şi deja a luat câteva măsuri. Pus mâna pe telefon şi nu o dată pe zi, chemat agenţii de la Locală şi arătat cu degetul spre nişte ciumpalaci care confundă spaţiul verde din parc cu iarba din curtea lui.

Ieri, Silviu a chemat agenţii de la Locală şi aceştia i-au mulţumit pentru ajutorul oferit, moment în care a aflat că tipul care a parcat maşina din fotografie e chiar a unui angajat din Primărie.

Îndemnul lui Silviu mi s-a părut atât de normal într-un oraş atât de „buimăcit” de clica pesedista încât am considerat normal să-l postez integral şi aici:

Umbla vorba prin oras ca primarul Necula a intors armele impotriva celor care parcheaza pe spatii verzi, trotuare sau treceri de pietoni, desi inainte de alegerile Europarlamentare a promis sa-i protejeze prin ordinul dat direct Politiei Locale ca cetatenii sa nu fie amendati.
Ieri am eliberat a nu stiu cata oara
spatiul verde de un autovehicul parcat in Parcul Cancicov si va invit sa o faceti de cate ori aveti ocazia, pentru ca satisfactia este uriasa.
Pentru prima data dupa multi ani am vazut o Politie Locala eficienta care in loc sa fie nervoasa ca am deranjat-o, mi-a multumit de 2 ori pentru ca am sesizat-o.
Cat va dura minunea ? Vom vedea. Poate am avut un simplu noroc de acel echipaj.
Politia Locala poate fi eficienta, trebuie doar sa primeasca constant semnalele necesare din partea Primariei.
Asa ca, in 2020, dragi prieteni, votati 
USR Bacău si va promit ca ma voi ocupa personal ca spatiile verzi, trotuarele si trecerile de pietoni sa fie ale PIETONILOR. ” – Silviu Cârligeanu