Pareri

Piţi pune noi piedici ăstora din Cartierul Izvoare? Delgaz vrea, el nu şi nu!

Anul trecut, Habitat for Humanity a depus toată documentaţia pentru extinderea reţelei de gaz metan în zona caselor din cartierul Izvoare la Primăria Bacău. Băieţii, ăştia care nu-s pe placul lui „Mochetă” mai ales din 12 iulie încoa’, au şi plătit toată treaba asta. 12.000 de euro pentru ca oamenii cărora le-a oferit deja ajutorul în ceea ce priveşte casele să aibă şi gaz metan. Pentru că nu-i comună ci un ditamai municipiul. Ce-i drept că arată a comună de când cu „Mochetă” al nostru.

Bun. A durat un an de zile să iasă toate avizele. Brusc, coincidenţă desigur, piţiponcul nostru face un pas în dimineaţa zilei în care oamenii au protestat la Primărie pentru normalitate în cartierul de case din Izvoare şi anume, le-a trimis ăstora de la Delgaz o notificare în care le menţiona faptul că le mai trebuie o hârtie. Birocraţia despre care ne tot povesteşte haios Andreea Negru. Asta după un an în care nimic nu s-a întâmplat.

Ăştia de la Delgaz i-au sunat în Primărie şi au clarificat totul menţionând faptul că ceea ce mai cer ăştia e o noutate, până acum nemaifiind cerut acest lucru. Anume: „Contractul cadru al dreptului de uz nu este notat în Cartea Funciara”!

Spun asta cei de la Delgaz, oameni serioşi. În cazul ăstora din cartierul cu pricina e mai dichisită treaba. Ăştia-s mai cu moţ şi trebuiesc împiedicaţi de „Mochetă” pentru că au tupeul să ridice privirea.

Mesajul trimis de cei de la Habitat for Humanity

Putem înţelege că nesimţirea ăstuia din scaunul plătit (şi de locuitorii din Izoare) cu 13.000 de lei continuă. Deşi toate belelele sunt pe capul lui şi cam nimeni nu-l mai bagă-n seamă, nici măcar ăştia din partidul lui, tembelul încearcă marea cu degetul.

Nu-i aşa Piţi că tu faci totul pentru ca băcăuanii ăştia să beneficieze de cele necesare? Aşa-i îmbuibai în dimineaţa zilei de vineri când ai făcut ochii cât broasca la vederea ăstora-n biroul tău. Săptămâna viitoare le-ai promis o întâlnire şi tare mult aş vrea să te văd cu vână de bărbat mergând acolo printre ei. Venim şi noi să filmăm ceea ce minţi că tare ne mai place. Ne place să-ţi dăm peste ochi cu vorbele tale.

Hai să vedem ce cadru legal mai inventezi acum şi cât de legal mai doreşti tu să lucrezi după ce DNA-ul te-a luat la ochi. Stăm geană!