Comunicat de presa

O nouă zi în care s-au ridicat mașini abandonate pe spațiul public.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere împreună cu reprezentanții Secției Utilaje și Servicii Tehnice din Primăriei au fost implicați, în ultimele zile, în ridicarea de pe domeniul public al municipiului a 13 autovehicule abandonate și fără stăpân. Acestea au fost ridicate în baza dispozițiilor de primar din zona străzilor Mărășești, Bradului, Bicaz, Milcov, Republicii, Mihai Viteazu, Aleea Electricienilor, Panselelor etc.

În momentul de față, polițiștii locali mai au în lucru un număr de 85 autovehicule abandonate sau fără stăpân, care fac obiectul Legii 421/2002 și pentru care urmează să fie emise dispoziții.
Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare pe raza municipiului Bacău, pentru salubrizarea și eliberarea locurilor de parcare ocupate. Cetățenii care doresc să semnaleze cazuri de autovehicule pentru care există indicii temeinice că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate, o pot face la Dispeceratul Poliției Locale, tel 0234/986, sau pe adresa de e-mail office@politialocalabc.ro.