Comunicat de presa

Hai acasă, hai cu mine să pornim la drum. Urări de la Politia Romană.

Polițiștii bistrițeni au reușit să-l găsească pe un băcăuan căutat pentru tentativă de omor. Acesta a fost identificat la câțiva kilometri de Bistrița.
În 12 iunie, Tribunalul Bacău a decis că un bărbat de 33 de ani, din Coțofănești, trebuie să ajungă după gratii. Mai exact, s-a decis luarea măsurii preventive de arest pentru 30 de zile.

Pentru că bărbatul nu se afla la domiciliu, a fost dat în urmărire națională.
„La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, a fost depistat la o fermă de animale, de pe raza localității Dumitra, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Coțofănești, județul Bacău, urmărit la nivel național. Împotriva acestuia, Tribunalul Bacău a emis la data de 12 iunie a.c. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea continuării cercetărilor”, explică reprezentanții IPJ BN într-un comunicat remis presei.

Sursa: www.bistriteanul.ro