Pareri

Benea l-a „ars” pe „Mochetă” ieri la Mesagerul Fm. Elegant.

E deja cunoscută declaraţia tovarăşului Benea de la Mesagerul FM, în emisiunea lui Marius Apostol de ieri. Benea a intrat în direct tocmai din Bruxelles şi a dorit să menţioneze oficial că Necula nu mai figurează pe lista preferaţilor de la localele de anul viitor.

„Pregătim terenul pentru câştigarea unui nou mandat de primar din partea PSD-ului dar nu neapărat cu Necula” a spus nuanţat tovarăşul ce trage hăţurile partidului şi administraţiei locale. Ăsta şi-a dat seama că şansele cu Necula, Nimicula, „Mochetă”, Piţi sau oricum altfel i-aţi spune, sunt zero.

Atâtea gafe şi atâtea prostii câte a făcut ăsta în 3 ani şi ceva, n-a reuşit nicio administraţie din România. Zero realizări pe plan local, transparenţă zero, comunicare zero, tembelism din belşug. E clar că ăsta doar poate visa noaptea la un nou mandat de primar şi dacă e să îşi dorească asta, poate intra în orice partid politic existent pe meleagurile noastre că tot şuturi în fund va primi din partea băcăuanilor.

Declaraţia lui Benea nu e o noutate, faptul că Necula nu mai e de mulţi ani în graţiile şmecherului de pe Bistriţa e arhicunoscut de massmedia locală şi nu numai. Ferma Politică a scris despre asta de sute de ori. E cât se poate de clar că ăsta nu poate fi primit în gaşca niciunuia sănătos la cap.