Benea l-a “ars” pe “Mochetă” ieri la Mesagerul Fm. Elegant.

  •  
  •  

E deja cunoscută declaraţia tovarăşului Benea de la Mesagerul FM, în emisiunea lui Marius Apostol de ieri. Benea a intrat în direct tocmai din Bruxelles şi a dorit să menţioneze oficial că Necula nu mai figurează pe lista preferaţilor de la localele de anul viitor.

“Pregătim terenul pentru câştigarea unui nou mandat de primar din partea PSD-ului dar nu neapărat cu Necula” a spus nuanţat tovarăşul ce trage hăţurile partidului şi administraţiei locale. Ăsta şi-a dat seama că şansele cu Necula, Nimicula, “Mochetă”, Piţi sau oricum altfel i-aţi spune, sunt zero.

Atâtea gafe şi atâtea prostii câte a făcut ăsta în 3 ani şi ceva, n-a reuşit nicio administraţie din România. Zero realizări pe plan local, transparenţă zero, comunicare zero, tembelism din belşug. E clar că ăsta doar poate visa noaptea la un nou mandat de primar şi dacă e să îşi dorească asta, poate intra în orice partid politic existent pe meleagurile noastre că tot şuturi în fund va primi din partea băcăuanilor.

Declaraţia lui Benea nu e o noutate, faptul că Necula nu mai e de mulţi ani în graţiile şmecherului de pe Bistriţa e arhicunoscut de massmedia locală şi nu numai. Ferma Politică a scris despre asta de sute de ori. E cât se poate de clar că ăsta nu poate fi primit în gaşca niciunuia sănătos la cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *