Pareri

Copacii care s-au „incapatanat” sa se usuce au fost taiati de primarul „mocheta”.

A observat careva copacii din perimetrul SJU, cei care erau in imediata vecinatate a florariei situate langa scarile de la intrare? Erau vreo 5-6 copaci care, de vreo 3 ani au fost ciuntiti de pe la mijloc, poate-poate se vor usca in timp pentru ca apoi sa poata fi doborati fara scandal.

Uite ca astia s-au incapatanat sa se usuce si au rezistat. Au rezistat pana azi cand tembelul „mocheta” a dat ordin sa fie doborati pentru ca in locul lor sa poata aparea vreo dugheana a unuia care are bani de dat. De dat tuturor astora care-s intelegatori cu afaceristii locali. I-au doborat tantalaii de la SSPM pentru ca asa a fost ordinul si n-are nevoie Zaharia de creier. Nici de vreun aviz de la institutiile abilitate asa cum nici in cartierul Aviatori saptamana trecuta n-a avut nevoie. Astia taie fix ce vor muschii lor.

In fata SJU Bacau e loc pentru un nou butic, unul care sa aduca bani si atat, fara sa mai conteze ca spatiul verde e din ce in ce mai putin de cand cu administratia „mocheta”. Sau poate ca vor aparea niscaiva puieti de arbori acolo? Vom vedea. Pana atunci, prostul a ramas tot prost si „grijuliu” cu afacerile locale.