Pareri

Când toţi văd 12% la Centură, Benea scuipă foc pe facebook. Ba e 30%!

Hahalerele pesediste în frunte cu tovarăşul Benea se burică pe facebook la ăştia care au fost pe locul întâi în municipiul Bacău la alegerile din 26 mai. Se burică pe procentele vehiculate de partea astea useristă plus Ferma Politică, cea care a calculat progresul de la Centură în ultimele 30 de zile de la 30% la 12%.

Chestia interesantă e că ăştia pesediştii, parte integrantă a eşecului pas cu pas pe plan naţional şi local, nu au explicat cum au calculat ăia 30%. Doar se burică la ăia 12% regăsiţi de ăştia mai sus menţionaţi şi atât. Probabil că „drona lui Benea” calculează automat „progresul” PSD. Aţi văzut voi explicată metoda de calcul a celor 30% progres la Centură? NU! Doar îi contrazic pe ăştia care au realizat purul adevăr de 12%.

Nici nu l-a întrebat pe Lucian Viziteu cum a calculat cei 12% sau mai bine zis pe Avram, ghimpele apusului pesedist. Să-i fi întrebat: „Băi băieţi, cum v-a ieşit vouă 12% că vă arăt eu cum am calculat 30%.”. Nimic.

Că la podul de la Oneşti lipseau nişte avize e oficial. Că s-au oprit lucrările câteva zile, vedem cu toţii. El nu, Batman, Batman.

Trec zilnic pe lângă şantierul Centurii şi nu văd decât nişte piloni undeva în depărtare plus balast împrăştiat de-a lungul tarlalei şi ei ne vorbesc de 30%. N-au reuşit să le plătească ălora exproprierile şi ajung luna viitoare să ne vorbească de vreo 50% realizat.

În momentul începerii lucrărilor la podul de la Oneşti se puteau observa pe şantier două buldozere, un excavator şi o basculantă care manevra pietriş. Politicienii veniţi la inaugurare erau de 10 ori mai mulţi. Era campanie electorală şi trebuia să dea bine. Cum e tovarăşe Benea? La Podul de Oneşti a calculat „drona” matale „progresul”?

Foto: unupetrotus.ro

Ultima „boacănă” pesedistă e legea pensiilor speciale. Vor urma şi altele, uşor-uşor până îi duc pe ăştia pe la un 5% procente la alegerile locale.