Local

Doi indieni prinsi in Bacau cu vize revocate, obligati sa paraseasca Romania.

Politistii de imigrari din Bacau, in urma actiunilor intreprinse, au depistat doi cetateni din India care nu mai indeplineau conditiile de sedere pe teritoriul Romaniei, intrucat angajatorul le-a incetat contractele individuale de munca. Vizele de intrare au fost revocate, si pe numele lor au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca tara noastra, in termen de 15 zile.

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Serviciul pentru Imigrari al judetului Bacau au desfasurat, la data de 8 iulie a.c., o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Astfel, in cadrul actiunii au depistat doi cetateni indieni, barbati, in varsta de 36, respectiv 50 de ani, carora angajatorul, o societate comerciala din domeniul constructiilor, le-a incetat contractele individuale de munca.

Strainii au intrat legal in tara in baza unor vize de lunga sedere pentru angajare in munca. Ca urmare a incetarii contractelor de munca, politistii au condus strainii la sediul Serviciului, unde au luat masura revocarii vizelor de intrare. Totodata, pe numele lor au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca teritoriul Romaniei in termen de 15 zile.