Evenimente

Proiect inedit in Bacau! Biblioteci in Spitalul Judetean!

Organizatorii evenimentelor „Street Delivery Bacău” si „Ingenious Drama” au dat startul unui proiect inedit pentru Bacau. Acestia vor sa construiasca primele biblioteci in Spitalul Judetean Bacau, astfel incat pacientii sa „poata zâmbi chiar și între 4 pereți, acolo unde poate atmosfera nu este cea mai optimistă”

Misiunea noastră zilnică și ceea ce ne aduce mai aproape unii de ceilalți este încercarea de a fi mai buni, mai înțelegători, mai receptivi și mai darnici. Adevăratele minuni se întâmplă atunci când facem din fiecare zi un prilej de a aduce un zâmbet sincer pe chipul cuiva, când ajutăm pe cineva să vadă speranța atunci când pare că nu mai există și mai ales atunci când dăruim timpul nostru celor care cred că nu îl mai au. Aceste persoane sunt pacienții Spitalului Județean Bacău, care sunt internați în secțiile specifice afecțiunilor fiecăruia, dar care au în suflet un scop comun: acela de a zâmbi chiar și între 4 pereți, acolo unde poate atmosfera nu este cea mai optimistă.” se arata intr-un comunicat al organizatorilor

Contribuie și tu la construirea primelor #biblioteci din Spitalul Judetean Bacău care-l pot transforma într-un univers al literaturii și al povestirilor nemuritoare prin donarea cărților care te-au inspirat și care te-au motivat de-a lungul timpului.

Donațiile se fac în funcție de secțiile spitalului astfel:
➤ PEDIATRIE: cărți de povești, de colorat, reviste pentru copii, benzi desenate, basme, creioane de colorat, jocuri pentru copii, board games;
➤ MATERNITATE: cărți de parenting, dezvoltare personală, psihologia copilului, artă;
➤ MEDICINĂ INTERNĂ: cărți despre spiritualitate, dezvoltare personală, reviste de călătorii, beletristică;
➤ CARDIOLOGIE: cărți despre dezvoltare personală, reviste de călătorii, psihologie, beletristică, artă, reviste despre natură;
➤ ORTOPEDIE: cărți despre dezvoltare personală, reviste de călătorii, psihologie, beletristică, artă, reviste despre natură;
➤ ONCOLOGIE: cărți despre dezvoltare personală, reviste de călătorii, psihologie, beletristică, artă, reviste despre natură, poezii.

 Cărțile pot fi donate la unul dintre următoarele centre de colectare:
 Mau Café
 Snobbish Burger
 Biblioteca Județeană „C. Sturdza” Bacău
 Spitalul Judetean de Urgenta Bacau (parter pavilion medico-chirurgical, lânga lifturi – va fi și un agent de pază prin zona și vă v-a îndruma)
 Rockit Bacau
 Bacania Cu Dichis
 Gradinita & Scoala Romano-Americana
 SantaCruz Caffe
 Asociatia Fotbal Club Bubu
 Restaurant Savarin
 Farmaciile Sf. Spiridon
 Daca nu sunteti din Bacau si doriti sa trimiteti prin curier, o puteți face la adresa: Bacău, strada Banca Naționala nr. 36, Snobbish Burger.

 Fii cel de care chiar tu ai putea avea nevoie. Donează o carte, fii medicament! 

 Regulament:
➤ Impachetează pachetul de carți pe care vrei să-l donezi și specifică în scris pentru ce secție e destinat.
➤ Cărțile trebuie să se afle într-o stare foarte bună! Tocmai pentru că ele vor ajunge într-un loc sensibil, dorim ca ele să nu prezinte urme de uzura vizibile, să fie pătate sau rupte.
➤  Vă recomandăm să lăsați un mesaj scris pozitiv, de încurajare pe fiecare carte. În felul acesta, pacienții care vor deschide cărțile, vor vedea mesajul dvs. și poate veți declanșa un zâmbet larg pe chipul lor. 
➤ Distribuie campania pentru a ajunge la cât mai mulți oameni care pot contribui activ la primele biblioteci din Spitalul Județean Bacău.
➤ Perioada de colectare va fi de o luna, 4 iulie – 4 august 2019 cu mențiunea că vom reveni pe parcursul anului pentru a completa bibliotecile acolo unde este nevoie.

Campanie însuflețită de echipa evenimentului Street Delivery Bacău și Asociația Ingenious Drama.