Evenimente

Un nou protest în faţa Primăriei mâine de la 10.00. Al câtelea o fi?

Pentru ca Piti nu reuseste sa se tina de promisiuni de vreo 3 ani incoa’, pentru ca nu reuseste sa convinga prin incompetenta, pentru ca bacauanii fac petitii pentru ca asta ales de doar 19.000 de bacauani sa le poata ignora.

Pentru ca altii le fac case unor bacauani cu o situatie financiara precara si pentru ca administratia nu e in stare sa-si faca treaba. Pentru ca bugetul ramane cu un surplus la sfarsit de an din cauza lipsei proiectelor in timp ce nevoile bacauanilor sunt ignorate.

Sunt doar cateva motive pentru care bacauanii ce-s beneficiari ai celor 36 de case din cartierul Izvoare, cei carora Habitat for Humanity le-a intins o mana de ajutor pentru ca Piti sa le de-a replici nesimtite fac un protest maine de la ora 10 in fata Primariei Bacau.

A numarat careva cam de cate proteste a avut parte Piti in astia 3 ani de „domnie”? Nici n-ai putea.

Oamenii vor sa mai atraga inca o data atentia administratiei conduse de Piti ca promisiunile ar trebui si onorate, mai cu seama cand astea ar tine loc de normalitate.

Vom discuta in emisiunea „Cazuri si necazuri urbane” de duminica despre problemele oamenilor ce vor protesta maine si despre cum au decurs lucrurile la intalnire. Gabriel Balan si Danut Radu va vor prezenta de la fata locului problemele existente si vor discuta cu oamenii ce sunt beneficiarii acelor case.