National

PSD-ALDE a împrumutat alte 2 miliarde de euro pentru a acoperi „găurile” creşterii economice!

„Sunt bani pentru toate proiectele şi credeţi-ne că avem destule!”. Asta e declaraţia unui membru al Guvernului României în campania electorală din luna mai.

Uitase ăsta să menţioneze faptul că acelaşi Guvern PSD-ALDE a împrumutat 3 miliarde euro în 27 martie, bani care au fost necesari pentru acoperirea „găurilor” provocate de euforia tichetelor de vacanţă oferite bugetarilor şi a altor măsuri economice care au fost la „pachet” cu „tunurile” date de ciumaţii pesedişti.

Ieri, acelaşi Guvern care afirma că bani sunt pentru toate proiectele, a mai împrumutat 2 miliarde euro. Probabil că aceşti bani acoperă alte „găuri” provocate economiei de programul dezastruos al Guvernului PSD-ALDE. Aşadar, dragi români, avem de plătit cu vârf şi îndesat noi, copiii noştri şi nepoţii deopotrivă pentru sacii de bani împrumutaţi pentru că acea „Creştere economică” virtuală nu există şi de fapt e dată de aceşti bani împrumutaţi o dată la 3 luni.

Când economia duduie, când romanii abia ce simt în buzunare bunăstarea oferită de PSD, ăştia împrumuta saci de bani. Ceva nu se leagă, ceva e putred.

Ei vor pleca în 20-20 dar noi ramanam aici. Rămânem să plătim!