Pareri

Piti le recita bacauanilor veniti in audienta, citate celebre.

Bacauanii spun ca Piti nu-i primar. Piti, primarelu’ care mai are de stat in sezut pe fotoliul care-i asigura 13.000 de lei lunar inca 10 luni si cateva zile.

Unii spun ca-i incompetent. Unii spun ca-i „sapat” de insasi cei pe care i-a luat sub aripa lui in campania #schimb. Unii spun ca-i „varza” la capitolul „gospodar”. Altii spun ca n-are viziune. Unii spun ca-i atat de prost incat isi taie singur craca de cele mai multe ori, vezi cazul „mocheta”.

Cati dintre voi stiti ca asta foloseste citate celebre din critici internationali de renume? Asa-i ca niciunul din voi?

Acum cateva zile, un grup de cetateni nemultumiti au ajuns la discutii cu dumnealui pe la actuala locatie a Starii Civile si ce sa vezi. Asta incompetentul, in loc sa gaseasca solutii, sa faca analiza situatiei problematice sau in loc sa incerce sa ii indrume intr-o directie buna, le da la „fund” cu un citat din Samuel Johnson si anume, „Drumul spre iad este pavat cu intentii bune”.

Asta nu-i jurist, nu-i primar, nu-i nici o ceapa degerata insa e mare poet al vremurilor grele prin care trece romanul. Probabil se refera la faptul ca el insasi are intentii bune si drumul spre Iad, ala care trece mai intai pe la DNA, e pavat cu intentii bune.

Sau dracu stie ce-o fi fost in capul lui cand a declarat asta. Te-as intreba daca te apucasesi de literatura universala intre timp, ca treaba nu faci prin municipiul care te-a ales primar.

Oamenii aia nemultumiti nu au venit la intalnire pentru a le recita citate celebre incompetentule ci pentru a gasi solutii viabile vizavi de problemele expuse.

N-ai cu cine…