Pareri

Sa fii Prefect in Romania si sa ai steagul Ungariei in piept!

Am rasfoit presa de astazi si parca nimic nu m-a interesat in mod special sa abordez intr-o analiza facuta la cafea. Cand deodata, ce sa vezi. Prefectul Harghitei intr-o fotografie a unui articol ce viza stirea conform careia prefectii din Bacau si Harghita s-au intalnit la Ghimes-Faget pentru nu stiu ce neintelegeri.

Ce avea omul asta in piept? Stema Ungariei! Asta e prefectul judetului Harghita, adica un fel de autoritate a statului roman in zona. Autoritatea statului roman cu stema Ungariei in piept? Unde am ajuns domnilor?

Jean Adrian Andrei il cheama pe domnul din fotografie si prin prisma faptului ca e de la UDMR, e aliatul ciumei rosii care guverneaza Romania. Guvernarea Romaniei vorbind ungureste si ridicand steagul Ungariei la institutiile locale, plus stema Ungariei in piept, denota faptul ca asta micu’ ia la misto statul roman. Care stat roman, e cel in care traieste, cel in care isi creste copiii si in care isi castiga existenta.

Nu am vazut insa ce a purtat Maricica in piept. Sper ca nu floarea de la nunta.

11 thoughts on “Sa fii Prefect in Romania si sa ai steagul Ungariei in piept!

 1. Trebuie gândite și aprobate legi pentru genul acesta de probleme.
  Nu este normal așa ceva…..guvern de doi lei, țara lui pește prăjit România ????

 2. Referendumul din 2003 a realizat cateva modificari Constitutiei Romaniei . Modificarile permit aceste derapaje . Va rog sa descoperiti principalele modificari aduse Constitutiei Romaniei din 2003 ( pe Wikipedia )
  PS : Presedinte 2003 Ion Iliescu
  Premier 2003 Adrian Nastase

 3. Mda …
  Au cam multe drepturi chiar si decar romanii
  Ar trebui trimisi in Ungaria sau … mai bine in Mongolia. Ca de pe acolo au venit. Iar specimene din astea n.ar trebui să ocupe funcții publice.

 4. Să fie interzise însemnele Ungariei pe teritoriul României, acest intrus nu are ce căuta în funcții publice.

 5. Și cine sunt vinovații? Se pare ca tot noi. Halal națiune ! Acum înțeleg ce doreau, de fapt, legionarii…

  1. Legionarii erau patrioți pur sânge. Le punea pielea la saramură ungurilor.

 6. Un bozgor care nu are ce caută in funcții de răspundere pe teritoriu României .. Scurt și la subiect aceste oameni baga zâzanie in cetățeni …?? Mergi in ungurime și fa ce vrei dar nu in România …?? Atât cât trăiești in aceasta țara respecta legile ….?? Aceasta greșeală dl bozgor este intrigare la ura între cetățenii țării și se pedepsește cu înlocuirea din funcție și 5 ani de munca in folosul statului roman in delta la stuf …???

Comments are closed.