Politica

Pe cine trimite USR Bacău la Congresul USR!

Sâmbata, 6 iulie 2019 s-au organizat alegerile pentru desemnarea celor 11 delegați ai USR ce își vor reprezenta comunitatea la al IV-lea Congres Național al Uniunii Salvați România care va avea loc în data de 13 iulie 2019, la Teatrul Național din București.

Congresul va reuni 500 de delegați USR din toată țara care își vor alege candidatul USR la alegerile prezidențiale și vor adopta o serie de modificări la Statutul partidului.

Intr-una din salile cladirii SIF Moldova din str. Pictor Aman 92C, anume sala parter din cladirea SIF Moldova a avut loc conferința județeană unde cei 11 membri USR au fost aleși în urma unor alegeri locale ce au mandatat votul acestora în 13 iulie.

Printre cei 11 membri delegaţi de filiala judeţeană a USR Bacău se află şi cei 3 oameni care au muncit foarte mult de la începutul curentului „userist” în Bacău şi anume, Lucian Stanciu Viziteu, Andreea Negru şi Sebastian Cernic.

Aşteptăm veşti de la ei în 13 iulie când vom afla candidatul USR la prezidenţialele din toamna acestui an.


2 thoughts on “Pe cine trimite USR Bacău la Congresul USR!

  1. #Lucian Stanciu Viziteu.Sper sa rămână neschimbat.Sa fie pentru oameni speranța ca se poate face și altfel de politica.Votez USR-Plus.

Comments are closed.