Pareri

Aţi auzit de întâlnirile consilierilor locali cu cetăţenii? Marţi vin la sediul Poliţiei Locale!

Câţi dintre voi aţi auzit de programarea pe cartiere a întâlnirilor consilierilor locali pe comisii de specialitate? Adică la câteva luni, băieţii aleşi consilieri o dată la 4 ani să vină în cartierul vostru să vă întrebe dacă vă e bine, dacă aveţi nevoie de ceva sau dacă aveţi vreo propunere pentru administraţia locală. Aşa-i că habar n-aveţi?

Ei, uite că există aşa ceva. Pe hârtie cel puţin şi oficial pe site-ul Primăriei Bacău. Nu ştiu dacă funcţionează programul ăstora ca „Plăţile Primăriei” pe acelaşi site dar încercăm să verificăm acest lucru marţi. Marţi când Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, administrarea patrimoniului și ocrotirea monumentelor istorice, agricultură, protecția mediului și ecologie ar trebui să fie prezentă la sediul Poliţiei Locale unde cetăţenii ar trebui să le poată adresa întrebări sau a le cere soluţii pentru problemele din cartierul Bistriţa Lac. Comisia cu pricina e formată, aşa cum scrie pe site din:

PSD – PRICOPOAEA ENULA – preşedinte de comisie
PSD – LUCA VASILE – secretar
PSD – DĂNILĂ GHEORGHE – membru
PNL – CREȚU CĂTĂLIN BOGDAN – membru
PMP – IROFTE DUMITRU – membru

Marţi între orele 14-16, consilierii sus menţionaţi ar trebui să fie în faţa băcăuanilor din zonă şi ar trebui să le asculte doleanţele. Vom fi prezenţi acolo şi vom verifica acest lucru dar pariez din start ca această întâlnire va rămâne în statistică doar scris.

Dacă e cineva în cartierul Bistriţa Lac care doreşte să fie prezent la întâlnirea cu aceşti consilieri e aşteptat în faţa sediului Poliţiei Locale. Ăştia cică vin să vă întrebe de sănătate, de urbanism şi de monumente istorice.

4 thoughts on “Aţi auzit de întâlnirile consilierilor locali cu cetăţenii? Marţi vin la sediul Poliţiei Locale!

  1. Buna seara. Pe baza programarilor urmatoarea intalnire in cartierul Izvoare va fi pe 18 septembrie (v. tabelul din articol). In ce priveste conectarea la apa si canalizare, am gasit aceasta investitie prinsa in Planul de Investitii pe 2019 la capitolul 74.02, p. 5. Acolo se vorbeste despre locuinte sociale Izvoare. Personal nu-mi dau seama daca sunt cele construite de Habitat sau altele. Sper sa va fie de folos informatiile.

  2. buna seara ! suntem mai multi beneficiari a caselor habitat din cartierul Izvoare, cand putem avea o intalnire cu domnii consilieri locali???
    așa poate aflam si noi de ce de 3 ani de zile nu vor sa ne traga apa si canalizare ??

    1. Următoarea întâlnire in cartierul Izvoare este pe 18 septembrie 2019, la Școala Ciprian Porumbescu, orele 13-15. Până atunci puteți să solicitați audiență la primar sau la unul din consilieri, sau sa depuneți o petiție. Dacă îmi dați toate detaliile pot formula și depune eu petiția. Cu stima, prof. Costin Iordache, președinte Alternativa Dreaptă Bacau

Comments are closed.