Gandul lui Balan

Ești senil, tataie!

Nu știu cum s-o spun, dar când am citit cā moș teacā Anton, āl cu 4% beton s-a comparat cu Churchill, s-au cam adunat norii pe litoralul românesc de mi-au bulit una bucatā zi din prețioasa vacanțā. De când am citit aberațiile pupātorului de fese pesediste, stau și mā gândesc cam cât de atrofiat tre sā-i fie crb-lul āla minuscul de a cutezat a se compara cu premierul britanic.

Da bine bāi maimuțoiule, āla în primul rāzboi mondial a fost lord al AmiralitāțiiBritanice, iar în a doua conflagrație mondialā a condus campania împotiva lui Hitler. Matale în afarā de prezentarea modei în tinerețe și vrājirea a cinci femei, ce alte mari campanii ai mai condus? Este drept cā britanicii l-au sancționat în 1945, dar nu pentru lingārealā ci pentru faptul cā a cedat prea ușor în fața lui Stalin și nu și-a respectat angajamentele asumate fațā de coloniile imperiului. În plus de asta, nu a pierdut cu 4% ci cu 34% dupā 6 ani de rāzboi crunt care a secātuit regatul.
Bāi moș tāgârțā, eu cred cā mai bine te comparai cu Berlusconi. Și āla se crede mascul feroce, și lui îi cam plac muierile, se crede și el un mare politician, a fācut Italia praf, se trage și el cu motocicleta de mai intrā în câte o mașinā, este și el bogat ca matale, a fost cercetat de justiție și chiar condamnat, a pierdut lamentabil alegerile și tot se credea zeu, în plus de asta chiar semānați la meclā.

Existā și douā mici diferențe între voi. El este la a opta nevastā, tu doar la a cincea, dar dacā te concentrezi poți sā-l egalezi. În fine, lui la un miting electoral, un macaronar sātul de aberațiile lui i-a spart dinții cu un sfeșnic, iar acum boșorogul este pe implanturi. Dacā vei continua așa, poți sā-l egalezi și la capitolul āsta. Așa cā hai, mai bine bagā-te pe Berlusconi la asemānāri!

ști senil, tataie!