Gandul lui Balan

Propunere pentru Veve.

Îmi amintesc de faptul cā în urmā cu un an, crāpa Videle în douā de grija copiilor din România. Prin urmare, gașca lui Livache a dat o lege prin care Trezoreria are obligația de a deschide un cont nominal pentru fiecare țânc, unde pārinții sā depunā lunar cel puțin 100 de lei timp de 18 ani, cicā pentru viitorul copiilor. În cazul în care dupā un an în contul bebelușului este înregistratā suma de 1200 de lei, s-ar putea sā vinā și statul cu o recompensā de 600 de lei.

Bineînțeles cā chestia cu contribuția de 600 de lei este vrājealā maximā, singura certitudine fiind cā statul se va juca cum vrea el cu banii āia, cāci fraierii de pārinți nu au acces la acel cont.
În condițiile în care ministrul budigāi cu toatā trupa de paiațe conduse acum de Veorica și-a propus sā-i bage la zdup pe copiii care nu asigurā resurse de trai pārinților în vârstā ( și aici pute groaznic a faliment al fondului de pensii administrate de stat), vin și eu cu urmātoarea propunere pentru Veve și budigāi.

Trezoreria sā deschidā un cont pe numele fiecārui pārinte, iar alocațiile copiilor sā fie virate direct în contul de bātrânețe al pārinților.
Ce zici Veve? Nu este bine așa? De ce sā intre copiii în pușcārie pentru cā voi ați fācut praf fondul de pensii, când pot plāti cu banul jos din momentul când dau de gustul laptelui?