Pareri

Nicu Zaharia a declarat acum 3 luni ca in iulie bacauanii se vor bucura de agrement pe Insula. Cum e?

In 8 aprilie s-a preluat lucrarea de pe Insula de Agrement, in speta tot ce tine de agrementul dorit pe bucatica de pamant care nu se mai poate numi Insula pentru simplul fapt ca nu mai e inconjurat de apa, de catre servitorii de la Palat, Supermenii de la SSPM. 8 Aprilie deci.

Au trecut fix 3 luni si? In parcarea din fata Insulei de Agrement s-ar intrezari ceva treaba facuta ba de un muncitor ba de doi in fiecare zi in rest pauza. Nu stiti ce contine proiectul asta legat de notiunea AGREMENT.

Dragilor, acolo vor fi lucruri nemaiauzite in Romania precum KidsLand, AquaLand, AquaPark, Ceainarie, Sera, Biblioteca, Teatru in aer liber si multe altele. Pret de executie? Aproape 12 milioane lei in afara faptului ca returnam alte 18 milioane.

Ati spune ca-i scump dar pentru ceea ce doreste Piti bacauanilor nimic nu are pret. Pacat ca i-ati tras un sut in fund incompetentului la alegerile pentru europarlamentare.

Nicu Zaharia a declarat in zdbc.ro in data de 8 aprilie ca spera sa finalizeze lucrarile pana in stadiul in care bacauanii sa se poata bucura de agrement pe Insula. Cu mici exceptii. De cate ori i-am transmis ca fumeaza ceva ilegal, s-a suparat. Voi stiti cum arata lucrarile pe insula? Exact ca acum 3 ani, adica nimic. Suntem in iulie si nu ma pot bucura de agrementul promis de Zaharia.

Ce declara Nicu Zaharia in zdbc.ro

Au mai ramas 3 luni, timp in care ar trebui ca lucrarea sa fie predata la cheie. Doar daca Zaharia trage pe nas altceva decat ceea ce obisnuieste s-ar putea intampla asta. Un trabuc scos din lampa lui Aladin poate rezolva problema mincinosilor. Spun „mincinosilor” pentru ca Piti a girat si oferit contractul cu aceleasi promisiuni.

„Clipocitul” apei in septembrie va deveni un nou esec al finalizarii la timp a lucrarilor ca 31 decembrie 2018 cand Insula de Agrement era finalizata si data in grija bacauanilor.

Despre albia Bistritei in jurul Insulei ce sa mai spunem? Padurea a ramas acolo. Doar in campanie venise tavalugul harniciei peste ciuma pesedista. Poate ca cei care i-au huiduit pe ministri pe cand pasise duduia Veorica acolo sunt de vina pentru nefinalizarea la timp.

Cine stie…