IT

Facebook a picat. Reţeaua de socializare are probleme şi nu funcţionează corect: Utilizatorii nu pot posta conţinut nou!

Facebook are probleme şi nu funcţionează corect. Cea mai mare reţea de socializare online din lume întâmpină probleme în România şi în alte zone ale lumii, începând cu ora locală 18.00.

Administratorii de pagini, dar şi utilizatorii obişnuiţi, nu pot posta conţinut nou. Mesajul afişat este cel de mai jos:

Problemele sunt confirmate şi de site-ul Downdetector.com, care a primit peste 1.600 de raportări de la utilizatori până la ora publicării acestui articol. 

Potrivit mesajelor publicate pe Downdetector, problemele afectează utilizatori din: SUA, Australia, Marea Britanie, Bolivia, Norvegia sau Suedia. Nici Romania nu e ocolita de aceste probleme si utilizatorii au reclamat deja acest lucru. 

Alte servicii deţinute de Facebook, precum Messenger sau WhatsApp, nu par să fie afectate. Instagram, însă, are de asemenea probleme. 

Un reprezentant al reţelei de socializare online Facebook a confirmat că sunt probleme tehnice. „Există o problemă gravă la nivel mondial în acest moment. Inginerii noştri investighează urgent, vom transmite informaţii pe măsură ce le vom afla”, a declarat un oficial din cadrul companiei, potrivit Mediafax.

Facebook are probleme şi nu funcţionează corect. Harta zonelor afectate, miercuri la ora 19.45: