Evenimente

Vin „Zilele Alumni Ferdinand”!

Asociatia Absolventilor C.N.Ferdinand I Bacau, “Alumni Ferdinand” a luat fiinta in anul 2013, la initiativa unui grup de 14 membri fondatori. Scopul principal al asociatiei il constitue sprijinirea si stimularea performantei scolare si extrascolare a elevilor si profesorilor colegiului. Pentru aceasta am atras alaturi de noi un numar important de sponsori si am obtinut finantari nerambursabile pe Legea 350 din partea CL Bacau. Astfel, am fost primii care am realizat un club de robotica din oras, am pus bazele unui laborator de cercetare in domeniul microbiologiei care se ocupa cu studiul algei Chlorella si multe altele.

Cea mai importanta realizare a noastra este ReGala Ferdinand, eveniment care a devenit deja un adevarat brand in Bacau. Anul acesta, in toamna, va avea loc a sasea editie a ReGalei. Ce este ReGala ? O grandioasa festivitate de premiere a performantei elevilor si profesorilor din Ferdinand. Iar prestigiul colegiului, valoarea si realizarile elevilor pe plan scolar, artistic, sportiv, samd, au atras alaturi de noi numerosi sponsori dintre care amintim : SIF Moldova, Dedeman, Agricola International, Agriconstruct SRL, Classic Way SRL,Simba Invest SRL, Lions Club, Evalcons Tech SRL, Smart Momentum SRL, Mediclinic SRL, Barleta SRL, Gold Pan Grup SRL, Optica Ocumed SRL, Big Panda SRL, si multi altii. 

In aceste zile, respectiv in 13 si 14 iulie vom demara ReGala Muzicala Ferdinand, simultan cu “Zilele Alumni Ferdinand”. Ce inseamna aceasta ? Dorim sa aducem alaturi elevi si absolventi ai colegiului, sub umbrela muzicii. Pe scena din curtea interioara a colegiului vor urca copii talentati din colegiu precum si invitati speciali, artisti cunoscuti, dintre care amintim pe : Dael Damsa, Andrei Cerbu, Karma, Mircea Vanca, Gilmar ON CA si Krypton. Alaturi de acestia vor canta si alti copii talentati din Bacau, nu doar din colegiu, pentru ca tinerii merita sustinuti, indiferent de orice. Vor fi doua seri spectaculoase la care va invitam sa participati. Intrarea va fi libera dar va exista o urna pentru donatii, banii stransi urmand a fi folositi in beneficiul elevilor din colegiu. Desigur, va invitam si sa va alaturati, daca doriti, listei noastre de sponsori, cum au facut cei de la Aqua Carpatica, firma care va asigura o parte din apa necesara artistilor si publicului. 
Va astept cu drag pe cat mai multi, de oriunde ati fi !