Pareri

Pierdut zambet. Il declar nul! Piti joaca rolul principal in „Baltagul”.

Stirea cu trimiterea in judecata a lui Piti a facut inconjorul presei locale si a mediului online care pare sa fi salutat actiunea celor de la DNA. „In sfarsit” au spus unii.

Oricat de galant s-a dat asta pe la toate colturile, face parte din ciuma rosie pesedista care e invatata cu obiceiurile proaste. Alea de aranjeaza prieteniile vechi cu bani trecuti prin hotarari ale Consiliului Local, genul celor pe care „juristul” nu le poate mesteca din punct de vedere legal.

El urla in stanga si in dreapta ca-i nevinovat dar nu ma pot gandi ca DNA-ul e institutia care habar nu are pe ce lume traieste ci dimpotriva, a studiat ceva timp pentru a lua aceasta decizie. Primarii Bacaului au ajuns sa fie niste tembeli ce au sfarsit nasol dupa terminarea mandatului si avem cazurile in istorie. Asta nu-i departe de aceeasi soarta dar isi mai doreste un mandat, cica.

Pai ce sa mai faci nene intr-un mandat? Inca o traznaie ca asta cu jumatatea de milion de lei?

Ar putea gandi pitiponcul ca aici e mana statului paralel care-i invidios pe realizarile celui mai incompetent primar al Bacaului din 1940 incoa’. Adica el, primarul „Mocheta”, facator de minuni mai ceva ca icoanele aduse pe la Biserica Sf. Gheorghe din Grecia, a finalizat tot ce a promis in campania 2016 si opozitia din Bacau, cea care dealtfel a castigat alegerile europarlamentare la nivel de municipiu, ii cauta bete-n roate.

El inca e mic si n-a renuntat la pampers, inca are impresia ca bacauanii ar mai pune stampila pe #nimic. In voinicia lui de politician se afla cu piciorul intr-o mare belea si ma tem ca nu va apuca clipocitul apei pe Insula de Agrement in linistea din fotoliul de primar. Pe Insula e haos asa cum e si in capul lui.

„Sunt nevinovat! Justitia sa faca dreptate”, sopteste Piti presei pupincuriste pentru a publica spiritul evlavios al lui „Nimicula”. Ma tem ca justitia chiar va face dreptate in cazul tau pentru ca PSD-ul e un urs ranit si rezista doar mancand din palma. Nu mai are puterea de altadata.

Sa faca dreptate as spune si eu. 80% dintre bacauani te vor la puscarie si asta doar pentru ca DNA e o institutie in care avem incredere.