Local

La CRAB se ingroasa gluma! Valentin Palea a demisionat din Consiliul de Administratie!

Conflictul de munca creat la CRAB in ultimele saptamani provoaca scandaluri la nivel local si mai nou, demisii. Pentru ca exista neintelegeri intre liderii de sindicat si conducerea CRAB, ieri, Valentin Palea a demisionat si a subliniat faptul ca liderii de sindicat nu doresc binele companiei si nu sunt realisti in ceea ce priveste pretentiile salariale.

Neculcea e acuzat de Palea ca ar fi facut „munca” de sindicat in timpul programului de munca si ca prezinta public informatii eronate legate de salariile angajatiilor CRAB unde nu se prezinta decat salariile de baza si nu se mentioneaza nimic despre sporuri.

Palea ii reaminteste lui Neculcea ca imaginea Companiei de Apa e una total defavorabila si ca cererile salariale sunt absurde si nerealiste in comparatie cu situatia companiei. Liderul de sindicat acuza la randul sau ca cei din Consiliul de Administratie au produs pierderi de 1 milion de euro companiei CRAB in ultimii 3 ani.

Zdbc.ro a publicat o lista cu sporurile primite de angajatii Crab si o puteti vedea mai jos:

Pana marti, cand sindicatul angajatilor de la CRAB va lua o hotarare in legatura cu greva ce va urma, unde si cum va avea loc, conflictul de munca ramane deschis.