National

Aplicatia care-ti spune unde este cel mai mic pret la combustibil din zona!

S-a lansat aplicatia care-ti spune unde este cel mai mic pret la combustibil din zona unde locuiesti si anume site-ul lansat de Consiliul Concurentei, MonitorulPreturilor.info.

Consiliul concurenţei a lansat platforma online unde utilizatorii au posibilitatea să verifice preţul carburanţilor pe o rută aleasă sau în jurul unei locaţii alese.

Platforma indică preţuri pentru beninză standard, benzină premium, motorină standard şi premium, Gaz Petrol Lichefiat (GPL), dar şi staţiile de încărcare directă.

Aplicatia iti foloseste locatia si iti poate afisa preturile din zona ta, la maxim 5 km distanta.

E un prim pas dintr-un proiect care are două etape. Este un proiect care ne-a luat un an de zile, cu fonduri bugetare destul de reduse şi o cooperare foarte bună a companiilor. Scopul este să creăm o facilitate pentru conducătorii auto să identifice acele staţii de benzină din proximitatea lor sau pe traseul ales, care le oferă preţul cel mai mic. Timpul de actualizare a preţurilor este foarte scurt, de câteva minute,a  declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, în cadrul evenimentului de lansare a platformei.

One thought on “Aplicatia care-ti spune unde este cel mai mic pret la combustibil din zona!

Comments are closed.