Evenimente

Lume multă la Hramul Bacăului. Bâlci în toată regula! Galeria foto!

Vrei nu vrei, mirosul ispititor al mâncărurilor făcute pe grătarele încinse te fac să bagi mâna-n buzunare. N-aş putea spune că-s scumpe dar nici ieftine, spun doar că sunt şi băcăuani care nu şi-au permis să cumpere orice le-a poftit inima însă şi-au întors privirea spre scena amplasată şi s-au „săturat” cu muzica ce răsuna în jumătate din Bacău.

Ieri l-am întrebat pe George Cojocărescu mai în glumă, mai în serios dacă a adus jumătate din Bacău la Hram. A zâmbit şi mi-a spus (din nou) că sărbătoarea asta e a băcăuanilor ce merită frunţi descreţite şi voie bună. E mulţumit că băcăuanii au ieşit cu mic cu mare şi că vremea a ţinut cu această sărbătoare a băcăuanilor, una care ţine de hramul oraşului nostru, e mulţumit că platoul a fost plin de oameni chiar dacă nu au cântat pe scenă „artişti cu fiţe”. Lumea s-a simţit foarte bine cu artiştii pe care am reuşit să-i aducem la acest Hram al Bacaului (mi-a spus George) şi după cum am şi văzut, s-a dansat în public, artiştii au mers în mijlocul lor şi au fost încântaţi de publicul de aici.

Foarte atent la detalii în culise, George Cojocarescu a reuşit să antreneze şi ieri publicul în maniera lui specifică, rezultatul fiind fără discuţie o seară frumoasă a Hramului Bacăului.

Astăzi, emoţii mari pentru George Cojocărescu pentru că are loc lansarea ultimului şi totodată a noului album al său în cadrul ultimei seri a Hramului Bacăului. Personal vă sfătuiesc să nu rataţi cel puţin lansarea lui George dar nici spectacolul oferit de ceilalţi artişti.

Galerie foto, ziua a doua a hramului:

[supsystic-gallery id=’4′]