Sport

Momente emoționante la sosirea tricolorilor în țară!

România U21 a obținut o performanță extraordinară la Campionatul European de fotbal, reușind în premieră să se califice în semifinale. Tricolorii mici au fost învinși în semifinale de Germania, scor 2-4.

La sosirea în România, elevii lui Mirel Rădoi, care a rămas în Italia, au fost primiți ca niște adevărați campioni. Sute de fani i-au așteptat la aeroport pentru a le mulțumi pentru performanța fantastică de la EURO 2019.

Wow! E ceva incredibil. Nu ne-am fi așteptat niciodată, mai ales la ora asta. Wow!„, a spus căpitanul naționalei, Ionuț Radu, vizibil emoționat. Fluturând steaguri tricolore, suporterii i-au aplaudat şi au scandat în mai multe rânduri „Suntem mândri de voi!” şi „România„. Vizibil emoţionaţi, unii dintre ei cu lacrimi în ochi, fotbaliştii au cântat alături de fani „România ale, România ale, hop-hop-hop„, celebrul repertoriu care a acompaniat fiecare succes al „tricolorilor mici” de la Campionatul European găzduit de Italia şi San Marino. 


IMAGINILE ANULUI: Ce s-a intamplat noaptea trecuta pe Aeroportul Otopeni la sosirea nationalei U21! "Raduleee, Dumnezeu esti, ma!" VIDEO pe www.sport.ro

Selecţionata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall’Ara din Bologna.

Echipa naţională de tineret s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionat European de fotbal Under-21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. România a reuşit să câştige Grupa C, după 4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia şi 0-0 cu Franţa, echipă care a intrat şi ea în careul de aşi din postura de cea mai bună echipă de pe locul secund.

România nu a mai participat la Jocurile Olimpice din 1964, când selecţionata noastră ajunge în sferturile de finală. Aceasta va fi a patra participare a României în turneul olimpic de fotbal, după ediţiile din 1924, 1952, 1964.