Gandul lui Balan

Proletari din toate țārile, uniți-vā! Începe filmul!

La mai bine de 16 luni de la lansarea în 10 martie 2018 la Sala Palatului a filmului de comedie ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI regizat de Liviu Dragnea, producție premiatā în 26 mai a.c. cu trofeul NIMICUL ÎNCĀTUȘAT, iatā cā inimosul colectiv a studiourilor de producție cinematograficā Kiseleff Film, ne vor încânta privirile cu douā noisuperproducții ce se vor lansa mâine, 29 iunie, tot la Sala Palatului.

La matineu, se va proiecta comedia ALO, ATERIZEAZĀ VEORICA, în regia lui Marian Oprișan, iar spre searā, doritorilor de adrenalinā li se oferā posibilitatea de a vedea în format 3D, premiera thrillerului politic, ȘI TU, BRUTUS? în regia mai multor senatori și deputați. Deși se va folosi un limbaj dur și scene cu adevārat dramatice, scenariștii nu vor dezvālui numārul de haidamaci care s-au înhāitat cu Brutus și nici dacā Cezar blondinul, va face trotuarul sau nu.

Cert este cā cele douā superproducții vor fi jurizate de public în marile finale ale filmului românesc din noiembrie anul acesta și mai anul viitor. Eu sper sā obținā mācar un premiul de calibrul celui din 26 mai.
Pânā atunci, vizionare plācutā!