IT

Huawei MATE 30 PRO. Camera foto de 64 Mp!

O noua functie speciala pentru noul telefon ar putea fi implementata de catre compania Huawei, iar asta ar putea fi o schimbare majora pentru intreaga piata a telefoanelor mobile premium. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO ar putea veni cu o camera de 64 de megapixeli integrata, asa cum am vazut deja la un model de telefon Realme prezentat chiar saptamana aceasta, senzorul de imagine al camerei venind de la o subsidiara a Samsung.

In momentul in care aceasta serie de telefoane va fi lansata, se va implini un an de zile de cand compania chinezeasca a facut ultima actualizare pentru senzorii de imagine din camerele sale. Modelul de anul trecut, sau Huawei P30 PRO, au camere cu senzori de imagine de 40 de megapixeli, insa pentru Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa se faca un upgrade in ideea de a tine telefoanele in topul pietei smartphone-urilor pentru inca un an de zile.

Functia SPECIALA pentru Noul Telefon Huawei MATE 30 PRO. Un ugrade pentru o camera care nu exista inca intr-un telefon comercial, iar in toamna va exista in doar unul, ar aduce pentru serie ceva ce nu vom vedea prea curand si in alte modele. Huawei MATE 30 PRO cu o camera de 64 de megapixeli ar trebui sa fie superior atat iPhone 11, cat si Samsung GALAXY S11 in momentul in care vor fi lansate, iar calitatea pozelor ar trebui sa fie cea mai buna din intreaga industrie a producatorilor de smartphone-uri.

In momentul de fata nu se stie mai nimic sigur in legatura cu noul telefon, una dintre schimbarile mari fiind implementarea unui ecran cu rata de refresh de 90 Hz. Separat de asta, Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa aiba un nou model de procesor, plus alte schimbari interesante, dar totul depinde si de posibilitatea ca el sa fie lansat cu sistemul de operare Android, sau cu altul facut de Huawei.

Deocamdata este de asteptat ca acest model de telefon sa ajunga in magazine undeva prin septembrie, sau octombrie, dar lansarea ar putea fi grabita chiar si mai mult decat atat.

Sursa: idevice.ro