Pareri

Cică demisie ŞOC a lui Lazăr de la ISJ. De ce ŞOC şi nu o NORMALITATE?

Am rămas cu puţină greaţă văzând titlul unei ştiri din zdbc, una care cică anunţă demisia ŞOC a lui Florin Lazăr. De ce e şoc? Că n-am înţeles. Probabil că e şoc din prisma faptului că lingăul PSD a jucat mereu cartea ăstora, cărând la mitingurile ciumei roşii cadre didactice şi înainte de toate punând presiune pe acea prezenţă „obligatorie”.

Tipul a fost pus pe funcţie politic, faptul că a fost un concurs la care a participat doar el, e doar o ploaie rece de vară. Lazăr a fost arătat cu degetul de presa băcăuană (exceptând hârtia igienică) de mai multe ori, motivul fiind excesul de zel în privinţa susţinerii ciumei locale pesediste fiind filmat ca şi organizator al „marşului” spre mitingul din Bucureşti de anul trecut.

Cică e demisie ŞOC. Aş spune că demisia asta trebuia să aibă loc încă de a doua zi după ce Lazăr era fotografiat cu „mitingiştii” ciumei roşii în 9 iunie anul trecut, ăla fiind un moment în care nu mai avea ce căuta în fruntea ISJ Bacău.

A intrat la conducerea ISJ după plecarea lui Şotcan în Parlamentul României pentru că, nu-i aşa, din funcţiile de conducere ale educaţiei locale se pleacă direct în Parlament. Avem destule cazuri recente şi se pare că educaţia făcută în Bacău e mai degrabă focusată spre politica locală decât pe nişte proiecte viabile necesare tinerilor ce sunt puşi să plătească hârtia igienică în şcoli.

După 2 ani de NIMIC, Lazăr n-a produs vreun şoc ci mai degrabă a lăsat o speranţă în Inspectoratul politizat în exces că poate şi va fi condus de un om care va fi interesat de educaţie şi atât.

Cică din motive personale nu mai poate rămâne în funcţie. Un fâs ieftin, motivul neputând fi departe de politica colorată în care activat domnul „şoc”.

„Ridică-te şi umblă” Lazăre… oriunde dar nu la şefia ISJ.