Pareri

Piți se dă zmeu: „Vitezomanii de pe centru vor dispărea în cel mai scurt timp!”

Desi n-a miscat un pai in acest sens, pitiponc sare din sufrageria lui racoroasa la gatul smecherilor cu BMW. Virtual desigur si asta in contextul in care au aparut imaginile video pe retelele de socializare. Dealtfel, incompetentul habar nu are ce se intampla prin oras.

Piți a trasat conducerii Politiei Locale o serie de masuri ce au drept obiectiv menținerea salubrizării și a siguranței publice în Bacău.

In ultimele zile, mai multe masini au fost filmate pe pietonalul din centrul Bacaului, gonind cu viteza:

„Gonacii și vitezomanii de pe centru (sau de pe alte artere importante ale orașului) vor dispărea în cel mai scurt timp: nu accept ca viețile cetățenilor și copiilor acestora să fie puse în pericol de „șmecheri cu BMW” care fac curse spre magazin pe pietonalul din centru.  Carosabilul este pentru autoturisme; trotuarele/pietonalele pentru pietoni.”

De asemenea, magazinele alimentare care nu respecta regulile in privinta salubrizarii au fost luate in colimator de primar:

„Magazinele alimentare care depun deșeuri, cu precădere ambalaje, la rampele publice vor fi drastic amendate. Nu putem încărca factura lunară a orașului la gunoi, doar pentru că unii comercianți refuză – cu nesimțire – să aibă contract cu operatorul de salubritate și să suporte costul deșeurilor produse. Nu voi tolera acest comportament și vom merge până în pânzele albe cu magazinele care nu înțeleg acest lucru. Deșeurile agenților economici nu pot fi plătite din buzunarele băcăuanilor!” a adaugat primarul „mocheta”.

Nici „spargatorii de sminte” nu au scapat de critici:

„Spărgătorii de semințe și alte persoane care nu realizează că parcurile și spațiile publice din oraș NU SUNT tomberoane în aer liber vor suferi rigorile legii și vor fi drastic amendați de lucrătorii Poliției Locale.

Continuă amplasarea de camere de luat vederi în parcurile și piețele din oraș, iar sistemul de monitorizare administrat de Poliția Locală începe să-și arate utilitatea și eficiența.” 

Serios, clampanitul asta pe facebook nu te ajuta deloc Piti. La treaba, zic