Comunicat de presa

Două străzi din Bacău rămân astăzi fără apă!

Miercuri, 26 iunie, se vor efectua lucrari la reteaua de apa pe doua strazi din Municipiul Bacau. Este vorba de strada Arcadie Septilici si Milcov. Locuitorii din zona ar putea ramane mai multe ore fara apa.

„In data de 26.06.2019, incepand cu ora 09.00, ca urmare a unei defectiuni, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie a apei situata pe str. Arcadie Septilici, nr. 2 din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 8 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare a apei pentru abonatii cu bransamentele situate in zona Barati.”

„In data de 26.06.2019, incepand cu ora 09.00, ca urmare a unei defectiuni, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie a apei situata pe str. Milcov, nr. 108 din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 8 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare a apei pentru abonatii cu bransamentele situate pe strazile Milcov si Alecu Russo.” se arata intr-un comunicat CRAB